Login

Nieuws Bericht

Examens CBR Nijmegen voorlopig vanuit Jan Massinkhal

Door een brand in de nacht van zaterdag 3 december op zondag 4 december is het CBR gebouw aan de Wijchenseweg 2, beschadigd geraakt.

Het CBR heeft inmiddels ervoor gezorgd dat de geplande examens gewoon door zullen gaan. Hiervoor zal worden uitgeweken naar de Jan Massinkhal. Nieuwe Dukenseweg 5, 6534AD Nijmegen.

 

Er is nog geen indicatie hoe lang deze situatie zal duren.

Kamerlid Bashir vraagt steun voor aanpassing WRMRijschoolinstructeurs: kom voor je zelf in actie! Beste rijschoolinstructeur, ! Er is onder jullie veel onbegrip en ongenoegen over de huidige praktijkbegeleiding. Dit is geheel terecht.

Lees meer...
Open gesprek CBR - NAC over nieuwe overeenkomst CBR

Open gesprek Nijmeegse Autorijscholen Combinatie met CBR betreffende nieuwe overeenkomst CBR.

Lees meer...
Nog meer spooknota`s

Helaas worden veel spooknota`s verstuurd door criminelen. Fraudehelpdesk.nl publiceert op haar site een overzicht van bekende spookfacturen.

Lees meer...
Spookfacturen domeinhosting

Regelmatig vallen bij bedrijven brieven op de mat of komen e-mails binnen met een factuur van domeinhosting.nl.

Betaal deze facturen niet! Het zijn spookfacturen bedoelt om u op te lichten. inmiddels hebben 745 bedrijven hiervan aangifte gedaan.

Lees meer...

Nu online

Geen

leden nemen op gepaste wijze afscheid van Bernadette en Paul

Tijdens de jaarlijkse brunch hebben de leden van de Nijmeegse autorijscholen op gepaste wijze afscheid genomen

van Bernadette en Paul. Namens de leden van de Nijmeegse Autorijscholen Combinatie heeft voorzitter Nico van Swam een bloemetje aangeboden en hebben Bernadette en Paul, onder het genot van een voortreffelijke brunch, afscheid kunnen nemen van de mensen waar zij jarenlang voor gezorgd hebben. Bernadette en Paul zijn jarenlang het gezicht van de catering geweest bij het CBR in Nijmegen. Zij zorgden niet alleen voor koffie en een broodje, maar zorgden ook voor gezelligheid in de CBR wachtruimte. Zij lieten de instructeurs en hun kandidaten zich thuis voelen. Ook diegene die kwam voor een testrit werden door Paul en Bernadette opgevangen en gerust gesteld. Helaas hebben we, door het wegbezuinigen van de catering door het CBR, afscheid van deze twee mensen moeten nemen. Benadette en Paul bedankt!

 

 

Rijschool Belangen
Verkeerspro