Login

Nieuws Bericht

Examens CBR Nijmegen voorlopig vanuit Jan Massinkhal

Door een brand in de nacht van zaterdag 3 december op zondag 4 december is het CBR gebouw aan de Wijchenseweg 2, beschadigd geraakt.

Het CBR heeft inmiddels ervoor gezorgd dat de geplande examens gewoon door zullen gaan. Hiervoor zal worden uitgeweken naar de Jan Massinkhal. Nieuwe Dukenseweg 5, 6534AD Nijmegen.

 

Er is nog geen indicatie hoe lang deze situatie zal duren.

Kamerlid Bashir vraagt steun voor aanpassing WRMRijschoolinstructeurs: kom voor je zelf in actie! Beste rijschoolinstructeur, ! Er is onder jullie veel onbegrip en ongenoegen over de huidige praktijkbegeleiding. Dit is geheel terecht.

Lees meer...
Open gesprek CBR - NAC over nieuwe overeenkomst CBR

Open gesprek Nijmeegse Autorijscholen Combinatie met CBR betreffende nieuwe overeenkomst CBR.

Lees meer...
Nog meer spooknota`s

Helaas worden veel spooknota`s verstuurd door criminelen. Fraudehelpdesk.nl publiceert op haar site een overzicht van bekende spookfacturen.

Lees meer...
Spookfacturen domeinhosting

Regelmatig vallen bij bedrijven brieven op de mat of komen e-mails binnen met een factuur van domeinhosting.nl.

Betaal deze facturen niet! Het zijn spookfacturen bedoelt om u op te lichten. inmiddels hebben 745 bedrijven hiervan aangifte gedaan.

Lees meer...

Nu online

Geen

Kennismakingsgesprek NAC vertegenwoordigers met nieuwe examenmanager CBR

Dinsdag 10 December hebben Willy en Nico namens de NAC een kennismakingsgesprek gehad met mevrouw Petra Leenders, de nieuwe examenmanager van het CBR in Nijmegen.

Er is geluisterd naar elkaars visie met als doel om ook met mevrouw Leenders, de samenwerking, zoals deze met de vorige examenmanagers, Jaap Kroon en Jan van Soest, is opgebouwd, in stand te houden c.q. te verbeteren.

Afgesproken is dat mevrouw Leenders op de eerste ledenvergadering in maart 2013 aanwezig zal zijn, om kennis te maken met de leden en hun vragen te beantwoorden.

        

Rijschool Belangen
Verkeerspro